Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlás Menete, szállítási információ

Szállítási információk

 A CSOMAGOK KISZÁLLÍTÁSA

A Webáruházunk által kapott megrendeléseket Magyarország területén a GLSMPL futárszolgálat futárai kézbesítik.Továbbá a csomagpontra történő szállítást a MPL és a GLS végzi. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00–17:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését. A megrendelést követően a szállító cég egyeztet időpontot a megrendelővel a szállítás várható időpontjáról. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terhelhetjük!

Standard szállítási idő:

MAGYARORSZÁG területén GLS: 2-14 munkanap (1 990 Ft.)
                        MPL: 2-14 munkanap (1 990 Ft.)

Csomagpontra kért rendelés:
                        GLS 2-14 munkanap (1 200 Ft.)
                        MPL 2-14 munkanap (1 200 Ft.)

Cserével, visszaküldéssel és egyéb kérdéssel, kérjük továbbra is forduljanak bizalommal az online store ügyfélszolgálatához, akik készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS, UTÁNVÉT

Amennyiben az utánvétes fizetést választotta a megrendelt terméket/termékeket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket utánvéttel, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS DÍJSZABÁSA

Belföldi szállítási díj: 22000 Ft.
Belföldi szállítási díj GLS autómatába: 1 200 Ft.
Ingyenes szállítás: 50 000 Ft. felett

A csomagok szállítását Magyarország területén a GLS futárszolgálat és az MPL végzi.

FELHÍVÁS A CSOMAGOK ÁTVÉTELÉVEL KAPCSOLATOSAN

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.
Amarella Fashion

E-mail cím: amarellafashion@gmail.com

 

Székhely: 3881 Sima Fő u 11

Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig: 8:00 - 16:00

 


Ügyfélszolgálatunk elérhetősége

Indimed Kft. 3881 Sima, Fő u 11.

Tel.:  +36 30/9389770   (Hétfő - Péntek: 8:00-16:30)

E-mail: amarellafashiongmail.com