Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BETTY BARCLAY : Ezt képviseljük

Divatos hozzáértés, szint, korszellem és szuverenitás


Ez az, amit Betty Barclay több mint 80 éve képvisel. Az 1955-ben regionális családi vállalkozásként indult vállalkozás mára az egyik vezető, nemzetközileg aktív női ruházati vállalattá vált. De mindezen sikerek ellenére törekvéseink, törekvéseink és értékeink

ugyanazok maradtak.

 

 

 

Divat minden alkalomra


Legyen szó hétköznapi megjelenésről, üzleti ruházatról vagy ünnepi divatról – Betty Barclay minden alkalomra és alkalomra megtalálja a megfelelő ruhát. Merítsen ihletet kiválasztott megjelenéseinkből, vagy böngésszen saját maga a termékkategóriák között. Egy biztos: bármit is választasz, modern, stílusos és időtálló ruhadarab lesz. Ahogy Betty Barclay-től megszoktad.

 

Modern nőknek stílusos és időtálló kollekciókat kínálni, amelyek ötvözik az aktuális trendeket, a kényelmet és a hordhatóságot.

 

Kényelem minden helyzetben


Nemcsak a divatunk kényelmes, hanem a vásárlási élményünk is: látogasson el számos Betty Barclay üzletünk egyikébe, merítsen inspirációt, érezze a szöveteket, és próbálja ki a megjelenést ott. Vagy böngésszen online áruházunkban kényelmesen otthonából, kattintson az összes termékre kedvére, és élvezze a gyors szállítási határidőket és az ingyenes visszaküldést.

 

 

Minőség A-tól Z-ig


Célunk, hogy mindig a legmagasabb minőséget biztosítsuk Önnek – A-tól az estélyi ruháktól a Z-ig a zenehallgatáshoz. Ez a gyűjtemények, a termelési és az ellátási láncok kiválasztásával kezdődik. Terveink bemutatásáról, megfelelő inspirációról és gördülékeny vásárlási élményről szól. Akár páratlan kiszolgálás, gyors segítség a problémáknál és mindig nyitott fül. Hogy teljesen elégedett legyen. És tetőtől talpig élvezze a vásárlási élményt Betty Barclaynél. Reméljük, hogy tetszeni fog divatunknak!